Gastenboek

Wat vind jij ervan dat er, nu je dit leest, 323 duizend konijnen lijden voor de (buitenlandse) vleesindustrie?
Laat hier een bericht achter met jouw mening over de konijnen in de vee-industrie. Of je mening over Stichting Konijnen in Nood


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

 

Het konijnenleed met eigen ogen gezien in de konijnenfarms, dit is onacceptabel! Ook konijnen hebben gevoel en verdienen met respect behandelt te worden en niet als product verpakt in een donker kooitje en vervolgens in de supermarkt.

Kim - 20-10-2016 - 20:29

Vreselijke toestanden. Kom op konijnenvlees moet in de ban. Uitbannen die handel.

Marcel Frenken - 19-10-2016 - 13:42

Telkens ik de trieste beelden zie van de konijnen in vuile vieze en veel te kleine hokken ben ik kwaad ,heel erg kwaad .Want hoe kan je als mens dieren zo behandelen .De trieste beelden blijven op ons netvlies staan .Met dank en heel veel bewondering aan de mensen die zich inzetten voor het welzijn van deze dieren

Maddy Meynaerts - 19-10-2016 - 10:48

Konijntje, onschuldig klein diertje zonder enig geluid wacht jij geduldig af op wat er staat te wachten. Het enige wat telt is een aai over je bol. Een beetje hooi en wat water wat knabbeltjes meer is er ook niet nodig.lief klein dier die van de vrijheid geniet echt een plezier.. maar helaas is dat niet voor elk konijntje weg gelegd. Die tussen tralies zitten dag en nacht aan alle kanten. Eindiggen op een boordje of bontje. Dit kleine prooidier al super gestresst..verdient net als alle andere dieren niet zo worden behandeld door de mens. Gedood en verlaten vermoord en verkracht.. voor vlees of voor hun vacht.. maar konijnen in nood er word gevochten voor een verbot er word gestreden tegen al het dierenleed.. lieve diertjes er zijn ook mensen die het mooie dier niet vergeet!

Catharina wolf - 19-10-2016 - 10:44

As a foreign activist I find that, it is vital fighting for the wellfare of animals abused in meat farms. Rabbits in farms don't have the posibility of a normal life; in a very limited space they suffer until they are taken to a slaugther house. I will always support direct actions to give them a voice

Elizabeth - 05-10-2016 - 15:59

Nachten lig ik wakker als ik me weer realiseer hoeveel ellende dieren moeten doorstaan voor de mens. Het enige soort op twee poten doe de wereld kapot kan maken. Dus goede mens doe hier niet aan mee. Zorg dat deze aardkloot blijft bestaan met alle prachtige wezens in ons midden.

Patrice kockelkorn - 01-10-2016 - 08:15

Fijn dat er aandacht is voor de vele konijnen die lijden en uit het zicht van de met kerst feestvierende mensen. Elke vorm van aandacht voor de slachtoffers die in het donker verblijven in kleine hokken is welkom. Hoop dat het meer mensen bewust maakt en ze dit dierenleed gaan afkeuren. Voor de supermarkten en winkels die dit verkopen en in stand houden heb ik geen woord voor over.

B.Kromhout van der Meer - 30-09-2016 - 13:56

Ik ben tegen konijnen verkoop ! Daarnaast vind ik dat elk levend wezen met respect behandelt moet worden .Ik wil ook melden ik konijn in nood regelmatig met een klein bedragje steunt omdat ik weet dat elke cent goed besteed wordt ! Ik hoop dat meerdere mensen Peter Jansen willen steunen , want Peter is een echte dierenvriend !

Adrie van Minnen - 15-05-2015 - 22:50

Wat leven we toch in een kloteland . Wat dierenleed betreft , zoveel konijenleed ik vind het werkelijk verschrikkelijk !!
Allemaal door die stinkboeren !! Als ze maar winst kunnen maken ..
Deze arme konijnen worden niet als dieren gezien , maar als producten !!

Miranda van Grevengoed - 13-05-2015 - 21:11

Ik ben als mens-hobby-natuur-fotograaf tegen alle dierenleed en probeer zover dat mogelijk is aan alle acties mee te doen gewapend met m'n cam. Zo stond ik zaterdag 9 mei 2015 ook met veel dierenvrienden in Amsterdam met de actie Konijnen in nood om een stem te zijn tegen de vleesindustrie en daar de mensen over te informeren. Verder wil ik de organisatoren nogmaals bedanken voor het opzetten van deze acties....

Ed Heesbeen - 13-05-2015 - 11:43


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »