Gastenboek

Wat vind jij ervan dat er, nu je dit leest, 323 duizend konijnen lijden voor de (buitenlandse) vleesindustrie?
Laat hier een bericht achter met jouw mening over de konijnen in de vee-industrie. Of je mening over Stichting Konijnen in Nood


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, negatieve berichten op jullie site verwijderen.

Maar even zonder gekheid, jullie komen op voor het konijn omdat dit onschuldige dier leed ondervind. Uit protest en om aandacht te vragen voor jullie organisatie spannen jullie een ketting over de weg tijdens een wielerkoers, omdat de sponsor van deze wielerkoers konijn verkoopt wat is mishandeld.

Dat jullie hiermee het leven en de gezondheid van tientallen, net zo goed onschuldige, wielrenners in gevaar brengen vergeten jullie gemakshalve even?

Ongelofelijk hypocriet om te propaganderen tegen mishandeling om vervolgens zelf te gaan mishandelen. Dit hadden jullie zelf natuurlijk ook kunnen bedenken. Is een publiek excuses niet het minste wat het wielerpeloton verdient?

Protesteren is prima hoor, ga wat mij betreft met 100 man voor de ingang van een Lidl filiaal staan. Maar denk even na en breng geen mensen in gevaar.

Doei!

De kolk - 10-04-2018 - 17:39

Enorm respect voor jou en alle mensen die opkomen voor dierenleed. Als kind zag ik een oude man een konijn strippen, sindsdien kijk ik anders naar de mens die tot gruwelijke dingen instaat is om frustratie weg te werken voor zelfbevrediging,

Beautiful - 11-01-2018 - 23:35

 

Ik heb er geen woorden voor....dit vreselijke leed mag niet meer.Word hier ook zo verdrietig van 😢. Konijnen zijn zo sociaal Hebben veel liefde en ruimte nodig. ...

maaike - 25-03-2017 - 18:33

Wat ben ik blij mij Konijn in Nood ! Wat is het hard nodig om ook dit dierenleed onder de aandacht te brengen en al helemaal om er wat aan te doen ! Mensen moeten wakker worden, beseffen wat het met konijnen doet om gevangen te zitten in veel te kleine hokjes , om pijn te lijden puur voor het egoÔsme van de mens ! Dit word allemaal veel teveel binnen de muren gehouden , de regering moet veel harder gaan optreden tegen dierenleed ! Jullie zijn een geweldige organisatie , strijdend voor maar 1 doel, een goed en pijnloos leven in vrijheid voor de konijnen , top !!!

Petra Franssen - 24-03-2017 - 06:09

Konijnen, lieve schattige diertjes die heel vaak in te kleine hokken zitten bij mensen thuis, op een kinderopvang of waar dan ook..
Lieve schattige diertjes die helaas niet altijd het leven krijgen wat ze verdienen en wat ze nodig hebben..
Ze horen niet in een hokje, niet in een laboratorium, niet in een fokkerij, dierenwinkel, en zeker niet op je bord!!
Stichting Konijn in nood, bedankt voor alles wat jullie doen !! Top!

Bianca Franssen - 23-03-2017 - 17:15

Het konijn, het dier wat in kinderboerderijen en thuis vaak maar in klein hokje zijn leven slijt, het angorakonijn wat levend van zijn huid wordt ontdaan, het konijn wat bij proeven rechtstreeks in zijn ogen wordt gedruppeld, het konijn het meest gemartelde stukje vlees op aarde?

lars Hessing Eco-Move Houten - 28-10-2016 - 11:35

 

Dag beste dierenvrienden, activisten, zelf ben ik ook actief in Brugge, voor de dolfijnen, en in het algemeen voor dierenwelzijn in stad, waar nog niet veel voor gebeurt.. Nu ga ik vanavond een brief afgeven aan het stadsbestuur met wat concrete informatie en ideeŽn, zodat idereen toch weet wat er aan de hand is, en wat beter kan!! Iedereen kan wel IETS doen, petities, acties.. gewoon niet kopen.. Bedankt en doe zo verder!

Devroye - 25-10-2016 - 12:59

Ik kan het niet horen en niet aanzien. Je voelt je machteloos. Wat kan ik doen? 1. de stichtingen steunen die zich er dagelijks voor inzetten om dit te stoppen .2. natuurlijk nooit konijn eten/3. geen konijnen kopen bij fokkerijen 4. anderen bewust ervan maken dmv social media en je mond opendoen in je eigen omgeving. En doorgaan petities tekenen en dit soort praktijken boycotten.

Anna - 25-10-2016 - 12:06

Ik ben nu 67 jaar,vroeger wist je dat konijnen in hokken gehouden werden,sommig leefden vrij of hadden een eigen konijnenberg op een kinderboerderij.Dit zijn we gepasseerd we weten nu.Konijnen mogen niet uitgebuit,vermoord,beproefd ter meerdere eer en glorie van de mans

Anne Persoon - 25-10-2016 - 08:46

Er is geen enkel excuus voor het laten lijden ,martelen en doden van dieren.Konijnen gillen van de pijn ,worden onder vreselijke omstandigheden gehouden en uiteindelijk vermoord!.

Dewi - 23-10-2016 - 21:29


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »