Levensstijlen

Laat je geweten spreken!
 
Konijn in Nood is een organisatie die opkomt voor konijnen in de vee industrie. Wij vinden het onze taak om jou als bezoeker van onze website te informeren over een diervriendelijke levenstijle, waarbij je geen gebruik maakt van producten waar dieren voor geleden hebben.

In het keuzemenu kun je klikken op vleesverlaters. Dit is de grote groep Nederlanders die wekelijks keuzes maken om niet meer elke dag meer een stukje dood dier op te eten.

Ook kun je klikken op vegetarisme en veganisme. Het veganisme is bij de meeste mensen nog enigszins onbekend en er zijn vele misvatting omtrent veganisme die Konijnen in Nood graag de wereld uit wil helpen.
 
Vraag gratis het boekje 'Eten met geweten' aan.
Als je geïnteresseerd bent in maaltijden en recepten zonder dierenleed, stuur ons dan een email met je gegevens zodat wij je het boekje toe kunnen zenden.
 
                                                                           
         Het veganistisch kenmerk.                                        Het vegetarisch kenmerk.                               Dit keurmerk wordt het meest gebruikt
Dat betekent dat in de producten met dit logo,       In de producten met dit kenmerk kom                            als het gaat om cosmetica
 geen dierlijke bestanddelen zijn verwerkt.                    je nog wel zuivel e.d. tegen.                of andere producten die NIET op dieren zijn getest.
 
Voor een volledig overzicht van alle keurmerken klik op onderstaande link:
http://www.keurmerken.net/keurmerken.php?productgroep=vegetarisch