Sitemap

Over de website
 
Heb je nog vragen, opmerkingen en of aanvullingen dan lezen wij dat graag.
Een website is nooit volledig. De vrijwilligers van Konijn in Nood doen hun uiterste best om de site zo volledig en correct mogelijk te hebben en te houden.

Kleuren van de website
De site heeft de kleuren groen en rood. Hier is bewust voor gekozen. Het groen symboliseert het groene gras dat konijnen in de vee-industrie nooit te zien krijgen en waar ze wel recht op hebben.
Het rood staat voor het vele konijnenbloed dat er in Nederland vloeit. Denk maar aan de vele konijnen die overlijden op de konijnenhouderij.

Logo van Konijn in Nood
Het logo van Stichting Konijn in Nood is een konijn in de vee-industrie. Niet alle konijnen hebben een label in hun oren maar de meeste grootouderdieren, voedsters en rammen (vrouwtjes en mannetjes) wel. Ook staat er vaak een nummer in hun oor getatoeĆ«erd.
 

Website
Stichting Konijn in Nood doet onderzoek naar de wantoestanden in de Nederlandse Konijnenhouderij. Wij lezen onderzoeksrapporten van de Wageningen Universiteit, spreken met belanghebbenden en doen undercover onderzoeken. De informatie die je op deze site leest, is nauwkeurig uitgezocht. Mocht je het er niet mee eens zijn op inhoudelijke gronden dan lezen wij je reactie graag. En zo nodig passen we onze site daarop aan.

Met diervriendelijke groet,
De medewerk(st)ers van Stichting Konijn in Nood.