Bestuur Konijn in Nood

Op 15 maart 2011 richtten vier mensen die zielsveel om konijnen geven Stichting Konijn in Nood op, uit protest tegen de slechte omstandigheden waaronder konijnen in de vee-industrie leven. En om een definitief einde te maken een de konijnenhouderij in Nederland.
 
Met het oprichten en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, werd de roep om op te komen voor de weerloze konijnen in de konijnenhouderij steeds sterker.

De bestuursleden van Stichting Konijn in Nood zijn:

Voorzitter 
P. Janssen"Als je weet hoe zwaar de konijnen in de vee-industrie te lijden hebben, 
dan is niets doen geen optie!
 
Secretaris
C. Speet

Afbeelding invoegen
 
"Al mijn hele leven ben ik al gek op het karakter van konijnen. Toen ik Stichting Konijn in Nood leerde kennen wist ik het zeker, ik ga mij structureel inzetten voor het welzijn en rechten van konijnen in de vee-industrie en hen die worden verkocht in dierenwinkels en tuincentra's."
 
Penningmeester 
D. Dumbruch

Afbeelding invoegen
 
Als demonstrant kwam ik al vaak naar de acties van Stichting Konijn in Nood, het raakte me enorm om op 15 april 2017 tijdens de fakkeltocht tegen konijnenleed in Moergestel dit slachtoffer van de vee-industrie vast te mogen houden op het podium. Ik besloot om me aan te melden bij Stichting Konijn in Nood." 

Stichting Konijn in Nood staat ingeschreven bij notaris Van Lieshout te Leeuwarden.
Ons Kamer van Koophandel nummer is: 52272591.