LID WORDEN?

Lid worden van Stichting Konijn in Nood
 
Afbeelding invoegen
 
Wordt Jij ook lid van Stichting Konijn in Nood?
Al vele mensen zijn jouw voor gegaan, meld je nu als nieuw lid aan door een email met je gegevens te sturen naar info@konijninnood.nl of schrijf een berichtje in ons gastenboek.

SAMEN STAAN WE STERKER, IN ONZE STRIJD TEGEN KONIJNENLEED 

Wij zijn als organisatie erg blij met mensen die lid willen worden van Stichting Konijn in Nood. Zonder jullie steun kunnen wij niet opkomen voor de konijnen in de dierenwinkels & tuincentra. Ook kunnen we met het geld van jouw lidmaatschap de acties bekostigen om aandacht (in de media) te vragen voor de honderdduizenden konijnen die, nu je dit leest, extreem lijden in de Nederlandse commerciƫle konijnenhouderij.
 
Wat zijn de opties?
 
1. Voor 7 euro per maand ben je al lid van Stichting Konijn in Nood, wil je dit liever jaarlijks overmaken dan kan dat natuurlijk ook.
    Met jouw lidmaatschap help je tevens mee aan de verzorging van de konijnen die het Inspectie Team van Stichting Konijn in Nood heeft gered uit       de commerciĆ«le konijnenfokkerijen 
 
2. Of wordt lid van Stichting Konijn in Nood voor 15 euro per maand, hierbij ontvang je een lidmaatschapskaart, gratis informatie en natuurlijk de jaarlijks boycot konijnenvlees stickers thuis opgestuurd. Tevens help je mee om de geredde vleeskonijnen te castreren en in te enten.  

# voor minima die maandelijks niet zoveel te besteden hebben en toch ons werk willen steunen, zijn we natuurlijk blij met elke donatie die ons gegeven wordt.
 
Het rekening nummer waar je de automatische incasso voor kan instellen is NL54 TRIO 0254 6384 22 Ten name van Stichting Konijnen in Nood
Het gebruiken van PayPal is zeer eenvoudig en behoord ook tot de mogelijkheden ons PayPal adres is info@konijninnood.nl