Sponsors

Hand in Hand voor de konijnen in de Nederlandse vee-industrie
Dierenrechtenorganisatie gaat hand in hand met het bedrijfsleven
 
Het sponsoren van Stichting Konijn in Nood kan op zeer veel verschillende manieren, we staan altijd open voor een goed gesprek waarin we samen tot een goede deal kunnen komen. Want jouw bedrijf wilt een groen imago of juist aan naamsbekendheid doen. De tijd van 'hier heb je een zak geld, doe er maar iets goeds van' ligt al mijlen ver achter ons. 
Stichting Konijn in Nood is altijd opzoek naar bedrijven of particulieren die achter het goede doel dat Stichting Konijn in Nood nastreeft.

 

 

Afbeelding invoegen  
Novosite geeft Stichting Konijn in Nood de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van deze website. Zodat wij jou de mogelijkheid geven om je te informeren over konijnen die wij graag in vrijheid zien leven. Maar op dit moment nog opgesloten zitten in draadgazenkooien in de Nederlandse vee-industrie.

Wil je ook gebruik maken van de service en diensten van de (vegetarische) Novosite medewerkers, neem dan contact met ze op: 
 
Email: sales@novosite.nl


Voor meer informatie kun je terecht bij de voorzitter van Stichting Konijn in Nood, of mailen naar het algemene email adres. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
 
Stichting Konijn in Nood 
Postbus 10
9050 AA Stiens

Telefoon: 06-24236999
Email: info@konijninnood.nl